Adoptiepersonen

Voor onderstaande Joodse personen zoeken we nog sponsors. Als u een persoon wil sponsoren kunt u dit doorgeven aan ons door een email met uw adresgegevens te sturen naar info@roechama.nl 
Wij sturen u dan een machtigingskaart en informatie over de persoon toe.

Sasha In 2005 aangereden door een auto en in elkaar geslagen. Daarna mensenschuw. Zijn vrouw heeft hem verlaten voor een  andere man.

Zjenja, Wit-Rusland.Heeft Joodse moeder. Is getrouwd en heeft één zoon. Leeft van invalidenpensioen van 90 euro per maand. 

Natalja. Al voorzien van een sponsor Geboren in de oorlog, ze was toen met haar moeder geevacueerd. Zodoende hebben ze de oorlog overleefd. Veel van haar familieleden zijn in de oorlog doodgeschoten. Woont in Lvov.

Loedmila Opa en oma in oorlog gelijk doodgeschoten. Moeder ontsnapte. Zij en ook haar toekomstige man- beiden Joods- leefden bij de Partizanen in de bossen en overleefden zo de oorlog. 

Moeder Rimma en zoon Artjom- Al voorzien van een sponsor. Februari dit jaar overleed haar man (44 jaar). Rimma ziet slecht en leeft van een minimaal 'invalidenpensioen', zoals dat heet. Artjom heeft moeite om op school mee te komen.

Gezin uit Oekraine, wat nu in Israel woont.  Kinderen willen heel graag muziekles, maar daar is geen geld voor. Wie wil hen sponsoren zodat de kinderen pianoles kunnen nemen?

   

Wilt u bijdragen?

Als u éénmalig bij wilt dragen aan de projecten van Stichting Roechama, kunt u uw gift overmaken naar Stichting Roechama, IBAN: NL54 RABO 0362 4394 86. Vermeld daarbij waar uw gift voor bestemd is, of vermeld: gift algemeen.

Contactgegevens

Stichting Roechama
Claes de Jongestraat 31
2957 AD Nieuw-Lekkerland

tel: 0184-683478
E-mail: info@roechama.nl