Help mee! Sponsor een joods persoon of gezin in Oekraïne
Slider

Word sponsor!

Lees hier hoe u sponsor kunt worden van een Joods gezin in Oekraïne of Wit-Rusland.

Stichting Roechama heeft een financieel adoptieplan opgezet om structurele hulp te kunnen bieden aan Joodse mensen in Oekraïne. 

Lees meer

Bedankt!

Eén dezer dagen zal de bedankkaart 2018 weer bij de sponsors in de bus vallen. Daarop is te zien hoe al uw geld besteed is. Maar er zijn ook sponsors, van wie we geen adres hebben en die ons ook op een fantastische manier steunen. Daarom zetten we de bedankkaart ook online. Klik hier om de kaart te bekijken.
Uw steun is zo’n enorme zegen! Zojuist skypten we met een vrouw uit Oekraïne. Ze zei: “Ria, je mag me feliciteren. Weet je waarmee, niet lachen hoor. Mijn pensioen is verhoogd met 8 grivna.” Ze had 1582 grivna en heeft nu 1590 grivna per maand. Dit komt neer op ongeveer 50 euro en 8 grivna komt neer op 25 eurocent! We hoeven verder niet uit te leggen hoeveel uw steun voor de mensen betekent! Namens hen en namens ons: heel, heel hartelijk dank!

Wilt u bijdragen?

Als u éénmalig bij wilt dragen aan de projecten van Stichting Roechama, kunt u uw gift overmaken naar Stichting Roechama, IBAN: NL54 RABO 0362 4394 86. Vermeld daarbij waar uw gift voor bestemd is, of vermeld: gift algemeen.

Contactgegevens

Stichting Roechama
Claes de Jongestraat 31
2957 AD Nieuw-Lekkerland

tel: 0184-683478
E-mail: info@roechama.nl