Adoptiepersonen

Voor onderstaande Joodse personen zoeken we nog sponsors. Als u een persoon wil sponsoren kunt u dit doorgeven aan ons door een email met uw adresgegevens te sturen naar info@roechama.nl 
Wij sturen u dan een machtigingskaart en informatie over de persoon toe.

Mark (1947) (reeds voorzien in een sponsor) is met pensioen en tobt met zijn gezondheid. Maar hij moet nog werken om voor zijn zieke vrouw medicijnen te kunnen betalen.

Michail (reeds voorzien in een sponsor) woont bij zijn ouders. Doordat hij psychisch ziek is, kan hij niet werken. Hij krijgt een uitkering van 1400 grivna, omgerekend ongeveer 47 euro.

Maya (1946) is een alleenstaande vrouw. Ze heeft gelukkig kinderen, die haar bezoeken. Ze heeft kanker en heeft dure medicijnen nodig.

Natalia (reeds voorzien in een sponsor) (1973) is met haar man en dochter van 15 jaar en haar schoonouders gevlucht uit Donetsk. In materieel opzicht hebben ze het heel slecht.

Natasja (reeds voorzien in een sponsor) woont in Lvov en heeft een zoon in Israel, verder niemand. Leeft van klein pensioen.

Zeva (reeds voorzien in een sponsor) woont in Lvov en is weduwnaar en heeft twee kinderen, hij woont bij schoonouders in. Werkt ’s nachts, verdient daarmee ongeveer 43 euro per maand.

Viktoria en Dennis  (reeds voorzien in een sponsor) Viktoria woont in Uzgorod met man en zoontje Dennis, die een beperking heeft. Ze verwachten hun tweede kindje.

Pjotr, Ira en Nastja (reeds voorzien in een sponsor) zijn gevlucht uit Oost-Oekraine en wonen in Lvov. Ze hebben drie geadopteerde kinderen.

Sasja(reeds voorzien in een sponsor) Sasja komt uit Minsk en is verlaten door zijn vrouw. Hij woont met zijn zieke moeder, voor wie hij zorgt. Zijn moeder is getraumatiseerd door de oorlog. 

Zoja en Stefanie - Minsk - Zoja woont met haar dochter Stefanie in een eenkamerflat. Stefanie mag nu op kosten van de regering nu studeren voor arts. 

   

Zjenja(reeds voorzien in een sponsor) Zjenja is door zijn – verslaafde- vrouw in de steek gelaten.
Is 57 jaar, maar kan geen werk vinden, zeggen dat hij te oud is. Krijgt pas 1 januari 2018 pensioen. Heeft nu helemaal geen inkomsten. Huilde toen hij voedselpakket van Roechama kreeg.

Loedmila (1938) woont in Lvov. Ze heeft geen man, alleen één zoon. Deze zit in dienst en moet vaak vechten in het oosten, waar ze zich veel zorgen om maakt.

Wilt u bijdragen?

Als u éénmalig bij wilt dragen aan de projecten van Stichting Roechama, kunt u uw gift overmaken naar Stichting Roechama, IBAN: NL54 RABO 0362 4394 86. Vermeld daarbij waar uw gift voor bestemd is, of vermeld: gift algemeen.

Contactgegevens

Stichting Roechama
Claes de Jongestraat 31
2957 AD Nieuw-Lekkerland

tel: 0184-683478
E-mail: info@roechama.nl